Black Friday 2019

Fekete Péntek Styleboltban!

A korábbi évekhez hasonlóan idén is lesz Fekete Péntek a Styleboltban! Évek óta követjük azt - az eredetileg amerikai, de már hazánkban is elterjedőben lévő - hagyományt, miszerint a hálaadást követő pénteken - azaz Fekete Pénteken - hatalmas árengedményekkel és hosszabb nyitvatartással - 20:00 óráig - várjuk a vásárlókat, ezzel beindítva a karácsonyi vásárlási őrületet.

Ahogy a korábbi években, az idén is nagy kedvezményekkel várunk Titeket, akár az online, akár a bolti vásárlást választjátok. Az akció csak 2019.11.29-én érvényes, bolti vásárlás esetén nyitvatartási időben, online vásárlás esetén pedig 0-24 óra között.

Mire és mennyi kedvezményt adunk?

Kiválasztottunk néhány márkát, melynek termékeit most nagy kedvezménnyel kaphattok meg, illetve van 12 akciós termékünk, amiket - a készlet erejéig - extrém nagy árengedménnyel kínálunk Nektek.

Online rendelésnél használd a megfelelő kuponkódot!

Black Friday 2019 Devia

Kuponkód: devia40

Black Friday 2019 The North Face

Kuponkód: tnf20

Black Friday 2019 Markak

Kuponkód: bf15

Itt láthatod a 12 akciós termékünket:

A lenti termékeket korlátozott darabszámban tudjuk biztosítani, illetve ezekre további kedvezmény már nem vehető igénybe!

A fent felsorolt ajánlatok kizárólag November 29-én érvényesek, online vásárlásnál 0-24 óráig, a boltban nyitástól zárásig (10:00-20:00) a Tűzoltó utca 6. szám alatti üzletünkben. Igyekszünk mindenkit kiszolgálni, de természetesen előfordulhat, hogy valamiből kifogy a készlet, ezért előre is elnézést kérünk.

Az esetleges változtatás jogát fenntartjuk!