+36 1 480 1187

Legutóbb hozzáadott termékek ×

Üres a bevásárlókosarad.

 • Fejhallgatók

  Azt halld, amire vágysz!

  A Beats fül körüli fejhallgatók kiváló kényelmet, tisztább és még erőteljesebb hangzást kínálnak, így kedvenc dallamaid hallgatása még egyedibb élményt nyújt. Az ikonikus Beats Studio fejhallgatótól az újratervezett Solo2 fejhallgatóig az összes termék úgy szólaltatja meg a zenéid, mintha az előadó csak Neked játszana élőben.

 • Headsetek

  Hallgas zenét és telefonálj!

  A Beats fülbe illleszkedő fülhallgatók amellett, hogy kiváló kényelmet, tiszta és erőteljes hangzást kínálnak, headsetként is funkcionálnak. A Tour, a Powerbeats és a többi headset is strapabíró, lapos kábellel vannak ellátva, és a kábelen lévő távirányítóval fogadhatod vagy kinyomhatod a bejövő hívásokat.

 • Hangszorók

  Vidd magaddal a zenéid bárhol is jársz!

  A Beats Bluetooth hangszórói tökéletesen tiszta és erős hangzást biztosítanak, és - a méretükhöz képest - hatalmas teret képesek betölteni a zenével Beépített akkumulátorjaik több órás folyamatos, és teljesen vezetékmentes zenehallgatást tesznek lehetővé. Könnyű, kompakt kialakításuk és vagány külsejük miatt bárhol, bármikor előveheted és hallgathatod kedvenc számaidat.

 • Beats by Dr. Dre

  Fedezd fel a zenei kiegészítőket!


  Tedd teljessé Beats termékedet a nélkülözhetetlen kiegészítők segítségével, válassz az út közben védelmet nyújtó hordtokok, a kábelek és az adapterek közül, vagy keress valamit, amivel igazán egyedivé teheted.