+36 1 480 1187

Legutóbb hozzáadott termékek ×

Üres a bevásárlókosarad.

AirPort Express

AirPort Express

Airport Express

További képek


  • Router otthoni hálózatok kialakításához

  • Mac + PC kompatibilis

  • Apple-től megszokott könnyű kezelhetőség

  • WiFi 802.11a/b/g/n

  • Vezeték nélküli zenelejátszás

  • Vezeték nélküli nyomtatás

  • Kétsávos 802.11n

Készlet:

1-3 nap

Normál ár: 34 980 Ft

Special Price 29 980 Ft

Leírás

Részletek

A teljes mértékben áttervezett AirPort Express támogatja a párhuzamos kétsávos 802.11n szabványú Wi-Fi hálózatok használatát. Az iPad, iPhone és iPod touch készülékeken, illetve a Mac számítógépeken és PC-ken is pillanatok alatt beállíthatod a Wi-Fi hálózatot. Külön hálózatot hozhatsz létre vendégeid számára. Az épület bármely részébe sugározhatsz zenét, és ugyanígy bárhonnan nyomtathatsz is. Mindezt a legújabb vezeték nélküli technológia használatával.

 

Akár 5-ször gyorsabb, 2-szer akkora távolságon

Az AirPort Express használatával a Wi-Fi képes eszközeid 2,4GHz-es és 5 GHz-es frekvencián is csatlakozhatnak. Minden eszköz automatikusan kiválasztja a legjobb szabad sávot a legnagyobb teljesítmény érdekében.

Könnyen kezelhető

A könnyen használható AirPort Segédprogram lépésről lépésre végigvezet a hálózati beállításokon. Könnyű lesz az új hálózatot beállítani.

Vezeték nélküli nyomtatás

Az USB-n csatlakoztatott nyomtatón a ház bármely sarkából kinyomtathatod a dokumentumokat, fényképeket vezeték nélküli elérésen.

Zenelejátszás AirPlayen keresztül!

Az AirPlay fogja az iTunes Library-dben vagy iOS eszközeiden található zenéidet, és vezeték nélkül továbbítja azokat bármilyen Hi-Fi vagy házimozi rendszerre, hangszóróra. Akár több AirPort Express-re is sugározhatsz egyszerre.

 

További információk

További információk

Márka Apple
Vélemények